Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Zoom
Målgruppe
For alle
Organizer
Børne- og familiearrangementer

Online Banko - Greve Gaming 2021

12.02.21
Kulturbasen & Greve Bibliotek inviterer til hyggelig omgang Banko-basseralle på Zoom!

Kulturbasen i Greve og Greve Bibliotek er gået sammen om at arrangere Greves (måske) første og største online Banko event!
Der bliver forventning, spænding og masser af sjov når vi giver den hele armen med konferencier, spas og selvfølgelig en masse supertjekkede præmier, sponsoreret af Greves lokale handelsliv.

Under normale omstændigheder ville vi i februar måned have afholdt en masse fede Gamingarrangementer og haft en masse fælleskabende aktiviteter, men i år er alt anderledes og vi må lave fælleskabet online.

Vi har plads til op til 200 familier på Zoom! Du bestiller en adgangsbillet via linket. Billetten gælder en familie og giver adgang til 8 Bankoplader som kan hentes fra d. 26/1 - 11/2  på Greve Bibliotek tirsdage og torsdage kl. 13-17 og på Tune og Karlslunde Bibliotek onsdage fra kl.13-17. Altså i samme tidsrum som man kan afhente vores læseposer.
Det er supervigtigt at du oplyser den korrekte adresse, email og evt. telefonnummer da vi allerede dagen efter Bankospillet kører ud og afleverer præmier!

Inden eventet kan du downloade Zoom appen til din PC eller Tablet - vi holder en test-seance dagen før hvor man kan logge på og se om det virker som det skal.

To dage før eventet sender vi en mail med link til Zoom og tidspunkt for testseance.