Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børne- og familiearrangementer

Nomerne workshop med forfatter Jan Kjær

15.04.23
Kom med til en forrygende dag på Tune Bibliotek, når vi afholder Nomerne workshop med forfatter og illustratoren af de populære børnebøger Jan Kjær. For børn i aldersgruppen 6 – 9 år.

De fleste børn kender efterhånden Nomerne og med god grund. Det farverige og fantasifulde univers inspirerer børn til kreativ udfoldelse og socialt samvær. Til workshoppen vil der være en blanding af aktiviteter, undervisning og underholdning. Vi starter med en Nomer-quiz, så alle kan lære Nomerne at kende. Derefter er der farvelægning og tegning, hvor børnene lærer at tegne en Nom helt selv. Til sidst hjælper alle med at finde på et uhyggeligt monster til den næste nomerbog.

Om Nomerne:

Nomerne er nogle små grønne væsner (ca. 120 cm. høje), der bor i Nomerskoven. Deres by ligger for foden af Nomertræet, som de er sat i verden for at beskytte. Der er seks forskellige slags nomer, og man kan genkende dem på deres maskefarve.

Hver eneste Nom har et unikt mønster på sin maske, så ikke to nomermasker er ens. Da alle nomerne er forskellige opstår der ofte stridigheder i byen. Men grundbudskabet i serien er, at hvis alle maskefarver kan lære at respektere hinanden og arbejde sammen, så er der ingen problemer, vi ikke kan løse. Vores forskellighed kan blive vores styrke. 

Om Jan Kjær:

Forfatter og illustrator Jan Kjær er uddannet grafisk designer og fra tegneserieskolen The Kubert School i USA. I 2004 debuterede Jan med sin første ‘rigtige’ bog ”Cyberzombien fra Subkælderen” (lavet sammen med Ingo Milton). Samme år påbegyndte han arbejdet på Taynikma-serien med Merlin P. Jan Kjær skriver og tegner dagen lang, og siden debuten i 2004 er det blevet til 62 bøger og udgivelse i 15 lande – herunder 14 bøger om Nomerne.

OBS: kun børn der deltager i workshoppen, behøver tilmelding

Dette arrangement er støttet af Statens Kunstfond