Nisse i snevejr

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børne- og familiearrangementer

Nisseværksted og højtlæsning

04.12.21
Illustrator Ursula Seeberg læser op af "Historien om nissen" og bagefter kan du være med til nisseværksted.

“En vinternat blev landet dækket af det største snevejr nogensinde. De lukkede vejene, skolerne og børnehaverne, og det var præcis den dag, Vida og Karl skulle på vinterferie hos deres farfar oppe i den store skov. Heldigvis havde farfar en kane. Han havde også en papegøje og en kat, og sådan var alting præcis, som det skulle være. Indtil Vida faldt af kanen og lå mutters alene i den store skov. Eller… helt alene var hun ikke. Og sådan starter historien om Vida og Nissen.”

Kom og hør Ursula Seeberg læse højt af sin og Bjarne Reuters kalenderbog “Historien om Nissen”.
Bagefter vil Ursula vise nogle af sine originale tegninger fra bogen, og der vil være nisseværksted, hvor børnene kan lave nissen fra bogen og få ham med hjem.

“Historien om Nissen” kan naturligvis lånes, så I kan læse et kapitel hver dag frem til juleaften og få afslutningen på, hvad der skete med Vida og Nissen.

Ursula Seeberg har illustreret mange bøger for børn, blandt andet flere af H.C. Andersens eventyr og historien om De tre Bukke Bruse, hvor troldens næse er langt som et riveskaft.
Hun har lavet tegninger til bibliotekets småbørnsområde, så kom og gå på opdagelse! Kravl en tur ind under troldens bro, se mosekonen brygge eller tag en køretur i Pegasus-bussen, hvor chaufføren er en bevinget hest og passagerende er alverdens sjove dyr.

Arrangementet er gratis men kræver billet til de deltagende børn.

Materialer