Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børne- og familiearrangementer

Forestilling for børn: Lille Krokodille

22.04.23
Kom med til en sød og sjov forestilling for de mindste, når vi inviterer indenfor i Lille Krokodille-universet på Greve Bibliotek. For børn i alderen 2 – 5 år.

Forestillingen er en dramatisering af billedbøgerne ”Lille Krokodille bløder” og ”Lille Krokodille kan ikke sove”. Historierne fortælles med sjove hånddukker og søde rekvisitter, i korte og overskuelige sekvenser. Børnene inddrages aktivt i forestillingen, og handlingen understøttes af rim og fagtesange fra Lille Krokodilles sangbog, akkompagneret af ukulele. Efter forestillingen får børnene mulighed for at farvelægge deres helt egen Lille Krokodilletegning, som de får med hjem.

Lille Krokodille:

Bøgerne om Lille Krokodille handler om helt almindelige hverdagssituationer og følelser. Lille Krokodille er sød, men lidt egoistisk og vil have tingene på sin måde, hvorimod Lille Isbjørn som regel er ret medgørlig og fornuftig. Børnene kan spejle sig i de kønsneutrale figurer, som er venner med forskellig “etnicitet”.

Om duoen bag forestillingen:

Birde Poulsen er uddannet illustrator fra Danmarks Designskole og har illustreret et utal af bøger, heriblandt knap 100 billedbøger. Hun har, som både forfatter og illustrator, udgivet 12 billedbøger i serien om Lille Krokodille. 

Helena Ljunggren er forfatter, musiker, komponist og sanger. Hun har skrevet sangene i Lille Krokodilles sangbog, som er en del af Lille Krokodille-serien. I forestillingen akkompagnerer Helena på ukulele.

OBS: både børn og voksne skal tilmelde sig

Dette arrangement er støttet af Statens Kunstfond