Place / Room
Børnebiblioteket
For unge
Børne- og familiearrangementer

Counterstrike Turnering (publikum). Nu med Stream fra ESL Katowice!

29.02.20
Kom og se det store CS:GO clash mellem regionens ungdomsskoler.

Greve Bibliotek lægger hus til en af årets helt store begivenheder - Greve Gaming 2020 CS:GO for ungdomshold.
Det bliver et brag af en skuddag, hvor der bliver fragget, bombet og flået fjender i småstykker.
Greve Ungdomsskole og Greve Bibliotek er gået sammen om denne kæmpestore begivenhed og Greve Ungdomsskole stiller selv med indtil flere hold.
Det hele foregår i Børnebiblioteket med stort setup af gamingcomputere.

Kom og hep på de lokale:-)

Som noget helt særligt har vi fået lov til at streame fra Intel Extreme Master ESL i Katowice i Polen. En turnering der er blevet lukket for publikum pga. frygt for Coronavirus.
Vi viser semifinalen fra kl. 15:00 og indtil da streamer vi reruns fra turneringen hidtil.

Hvis du har lyst kan du også melde dig som frivillig hjælper på dagen og i dagene op til.
Skriv til son@grevebib.dk