Kvinde med farverigt halstørklæde

Børnebiblioteket
For børn
Børne- og familiearrangementer

Børneteater - Sikke et vejr (dato rykkes)

06.02.21
Teater Du Milde Himmel opfører forestillingen "Sikke et vejr" for de 1½ - 6 årige.

En paraply åbner sig og en frisk forårs-eng folder sig ud. Blomsterne spirer og muldvarpen vågner. Med en enkelt håndfuld sand forvandles rummet til den hede sommerstrand. Og fødderne bliver brændende varme. En blå snor trylles om til det kølige hav og på magisk vis kan man nu både soppe og dykke under havoverfladen.
Med enkle rekvisitter trylles genkendelige og rørende situationer frem fra alle årstiderne. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid som man regner med.

Der lægges stor vægt på samspillet med de små publikummer undervejs i forestillingen.

OBS! Der skal købes billet til både børn og voksne.

Bemærk, at fotografering af arrangementet kan forekomme til brug på Facebook og hjemmeside.
Læs Greve Kommunes retningslinjer for offentliggørelse af billeder og film.