Vibeke Toft

Børne- og familiearrangementer

Børneteater - Fra mig til dig

10.10.20
Teater Lille Hest opfører forestillingen "Fra mig til dig" for de 2 - 6 årige børn.

Om at være lille og flyve med drager. Om at leve i et land, hvor dagen er fyldt med musik, sang og historiefortælling. Og om at skulle forlade dette smukke land og rejse til et fremmed sted, hvor alting er anderledes. Om at savne sine venner og sin bedstemor.
Drengen Omar lever lykkeligt med sin familie i et land langt herfra. Han elsker sang og musik og er byens bedste drageflyver. Men en dag må han pakke sin kuffert og rejse med sin familie til et fremmed land. Her er alt meget anderledes, og det er ikke nemt at få nye venner, indtil en dag der er fest og drageflyvning.
En poetisk, rørende og humoristisk teaterforestilling for børn og deres voksne inspireret af Mellemøstens kultur.

OBS! Både børn og voksne skal have billet