2 drenge leger i skræktunnelen

Børne- og familiearrangementer

Besøg Store Monster og Lille Monster på Greve Bibliotek

25.02.21 - 28.04.21
En udstilling om venskab og om at føle sig enten tryg eller bange for de 3 - 8 årige.

"Store Monster Lille Monster" udstillingen er baseret på de skønne og sjove billedbøger om de to venner Store Monster og Lille Monster af den nordiske trio: islandske Áslaug Jónsdottir, svenske Kalle Güettler og færøske Rakel Helmsdal.

I udstillingen kan man blandt andet krybe igennem den mørke skræk-tunnel fyldt med kryb og kravl. Tør du gå igennem den alene? Eller har du brug for en ven, der kan holde dig i hånden?

Du kan også hænge blade på venskabs-træet og lege i Store Monsters hyggelige værelse. I kan læse historierne om de to monstervenner og selvfølgelig låne bøgerne med hjem til (u)hyggelig godnat-læsning.

Institutioner og skoler kan tilmelde sig oplæsning om formiddagen og udstillingen er derfor reserveret på hverdage i tidsrummet 9.30 - 11. Herud over kan alle besøge udstillingen uden tilmelding, blot de husker at spritte hænder først.

For tilmelding til oplæsning for institutioner og skoler send en mail til Sara på smm@grevebib.dk

Udstillingen er en del af Fang Fortællingen, som er 10 litterære udstillinger for børn, der turnerer rundt på landets biblioteker.