For institutioner
Børne- og familiearrangementer

AFLYST! Børneteater kun for institutioner - Græsgrøn

20.03.20
På grund af Corona-virus er alle borgerrettede tilbud på bibliotekerne i Greve udskudt eller helt aflyst i foreløbigt marts måned.

Kriblende, krablende, klukkende græsstrå svajer rundt om publikum.
Som var vi skrumpet ind og omringet af en verden, der normalt kun kilder vores fødder på en varm sommerdag, er vi på opdagelse blandt stråene, der gemmer på uendelige oplevelser og muligheder.
Som iderige opdagelsesrejsende undersøger en danser og en musiker det levende landskab i det meterhøje græs.
Sammen fordyber vi os i plænens hidtil ubemærkede underverden af nye klange og melodier skabt af bevægelse og lyd.
Musik får plads og tid til at opstå ud af alt det grønne. Dugtunge strå og små pletter af sol, insekters svirren og vindens hvisken former et sanseligt univers af bevægelse og lyd, som hylder hverdagens små mirakler.

Vi har 10 billetter til hver institution. Kun billetter til børnene.